Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov. Vďaka tomu pozitívne pôsobí na našu imunitu a má dobrý vplyv na nervový a cievny systém.
môžete mať 29.11
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov.
môžete mať 29.11
Pohánkové vločky sú skvelou bezlepkovou prísadou do rannej kaše, müsli, granoly, ale aj do mäsových guľôčok, placiek a polievkových záliviek. Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku.
môžete mať 29.11
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Pšeničná hladká múka je vhodná na liate cestá, koláče, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.Viete. vy nie?
môžete mať 29.11
Prírodný trstinový cukor obsahuje zvyšky melasy, preto je tmavší a zachováva si viac živín. Nie je chemicky čistená ani bielená a dostáva sa k vám v tej najprirodzenejšej forme. Dobre vám poslúži všade tam, kde bežný cukor nie.
môžete mať 29.11
Pšenica je obilnina bohatá na vlákninu a bielkoviny (najmä lepok).
môžete mať 29.11
Pšenica je obilnina bohatá na vlákninu a bielkoviny (najmä lepok).
môžete mať 29.11
Pšeničná múka na chlieb – skvelý partner pre vaše domáce pečenie. Pšeničná múka dodá vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a množstvo živín. Nesklame vás pri domácom pečení chleba, rožkov, pizze alebo buchiet. Vychutnajte si plnšiu chuť, viac vlákniny a dlhšie zasýtenie.
môžete mať 29.11
Chlebová múka je skvelou voľbou na pečenie vďaka svojim vyváženým vlastnostiam. Nachádza sa medzi obyčajnou bielou múkou a celozrnnou múkou, pretože si zachováva časť obalových vrstiev zrna, ale má jemnejšiu štruktúru ako celozrnná múka.
môžete mať 29.11
Pšeničné otruby – je to taká veľmi hrubo mletá krupica. Jej konzumáciou a pridávaním do rannej kaše, pečiva a iných jedál obohacujete svoju stravu o kvalitnú vlákninu. Ako používať pšeničné otruby?
môžete mať 29.11
Poznáte pšeničný bulgur? Bulgur sa vyrába z pšenice špeciálnou tradičnou technológiou. Pšenica sa najprv aktivuje vodou a teplom a nechá sa čiastočne naklíčiť (tým sa v zrne vytvoria enzýmy a zrno sa stane biologicky aktívnym), potom sa suší parou a nakoniec sa nahrubo rozdrví.
môžete mať 29.11
Žito je jednou z najobľúbenejších obilnín v Českej republike. Žito je predovšetkým bohatým zdrojom vlákniny a jeho pekárske vlastnosti sú legendárne – kto by nepoznal ražný kvások a kysnutý chlieb.
môžete mať 29.11
Chlebová múka obsahuje časť obalu zrna a klíčky. Na výrobu chlebovej múky vyberáme zrná s najlepšou pekárskou kvalitou. Počas procesu mletia zachovávame časť zrna a klíčkového obalu, preto chlebové múky PROBIO obsahujú viac vlákniny a cenných živín ako biele múky.
môžete mať 29.11
Žitné vločky obsahujú veľké množstvo vlákniny. Sú vhodné do domáceho chlebového cesta alebo rožkov, na obohatenie polievky alebo na spestrenie müsli či granoly. Môžete ich použiť aj na prípravu domácich müsli tyčiniek, skvelých palaciniek, mäsových guľôčok a náplní do pečenej zeleniny.
môžete mať 29.11
Ryža basmati dostala svoj názov podľa príjemnej vône. Basmati znamená v sanskrite „voňavý“. Jeho zrno je krásne štíhle a podlhovasté a pri varení zostáva dokonale voľné. Biela basmati sa mechanicky lúpe a melie, a preto sa vyznačuje čistou bielou farbou.
môžete mať 29.11
Ryžová múka je univerzálna prísada, ktorá je veľmi obľúbená pri bezlepkovom pečení a varení. Tu sú niektoré z jej použití:Pečenie: Ryžová múka je skvelá na pečenie rôznych druhov pečiva, ako sú palacinky, palacinky, koláče, sušienky, buchty a iné.
môžete mať 29.11
Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia.
môžete mať 29.11
Špaldová múka na chlieb od skutočných majstrov. Špaldová múka na chlieb spestrí vaše cestá na chlieb, rožky, bagety, žemle, buchty a pizzu. Namelieme ju pre vás v našom ekologickom mlyne.
môžete mať 29.11
Špaldové vločky – na prípravu raňajok v podobe kaše, müsli alebo granoly.Obohatia vaše domáce rožky, chlieb alebo dalamánky. Vmiešajte ich priamo do cesta alebo nimi posypte povrch pečiva po vykysnutí. Zahustite nimi polievku a použite ich na prípravu palaciniek, mäsových guľôčok alebo plnky.
môžete mať 29.11
Kukurica sterilizovaná v slanom náleve. Vynikajúca do všetkých zeleninových šalátov, rizota, pizze a polievok. Je príjemne chrumkavá, sladká a jej farba sa nedá prehliadnuť v žiadnom pokrme. Pripravuje sa veľmi šetrne bez použitia akýchkoľvek chemikálií.
môžete mať 29.11
Hrášok sterilizovaný v slanom sladkom náleve. Vynikajúci do šalátov, mäsových a zeleninových jedál, nátierok, na pizzu alebo slané koláče.Skladovanie:Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení skladujte pri teplote 4 °C.
môžete mať 29.11
Jemný práškový cukor pripravený z cukrovej trstiny. Obsahuje zvyšky melasy, takže je tmavší a zachováva si viac živín. Nie je chemicky čistený ani bielený a dostáva sa k vám vo svojej najprirodzenejšej podobe.
môžete mať 29.11
Želírujúci trstinový cukor s pektínom na prípravu marmelád a džemov. Bez chemických a konzervačných látok. Na 1,5 kg ovocia použite 500 g želírovacieho cukru. Veľmi jednoduchá príprava.
môžete mať 29.11
Hrach žltý polený vás presvedčí o tom, že strukoviny môžete pripraviť ľahko, rýchlo a bez dlhého namáčania. Za krátku chvíľu si z neho môžete uvariť krémovú polievku a skvelú kašu. Hrášok je u nás najdôležitejšou a najpoužívanejšou strukovinou. Česká republika má svoju vlastnú „hráškovú“ históriu.
môžete mať 29.11