Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Jačmeň je menej známa obilnina so skvelými výživovými vlastnosťami – má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. beta-glukány), ktoré priaznivo ovplyvňujú naše trávenie a znižujú cholesterol. Má vysoký obsah bielkovín, vitamínov skupiny B a minerálov látky.
môžete mať 28.11
Jasmínová ryža má nezameniteľnú vôňu, ktorá počas varenia prevonia celú kuchyňu. Po uvarení je mierne lepkavá a možno ju použiť do príloh, rizota a dipov. Zloženie: 100% organická jazmínová ryža Balenie: 3 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 28.11
Bezlepkové ovsené vločky sú riešením pre všetkých, ktorí milujú kaše alebo müsli, ale nechcú alebo nemôžu jesť lepok. Samotný ovos neobsahuje lepok, ale musí sa spracovať bezpečne a oddelene. Naše bezlepkové ovsené vločky pochádzajú z farmy, kde sa o ovos starajú s veľkou starostlivosťou.
môžete mať 28.11
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je to nutrične bohaté, s vysokým obsahom vlákniny a bielkovín, s vysokým obsahom rutínu
(flavonoid), obsahuje vitamíny skupiny B a minerály.
môžete mať 28.11
Ovsená kaša je jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu odborníci. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam predstavuje dokonalý zdroj energie a živín.
môžete mať 28.11
Pohánkové vločky sú skvelou bezlepkovou prísadou do rannej kaše, müsli, müsli, ako aj na mäsové guľky, placky a polevy na polievky. Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole od stredoveku.
môžete mať 28.11
Biely bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú múku PROBIO a celozrnnú múku, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny.
môžete mať 28.11
Prírodný trstinový cukor obsahuje zvyšky melasy, preto je tmavší a zachováva si viac živín. Nie je chemicky čistená ani bielená a dostáva sa k vám v tej najprirodzenejšej forme. Dobre vám poslúži všade tam, kde bežný cukor nie.
môžete mať 28.11
Dvojzrnnú pšenicu ochutnali naši predkovia, zostala rovnaká, pôvodná a originálna (nešľachtená pšenica) a zachovala si veľa živín. Objavili sme pre vás zabudnuté obilniny v ich jednoduchej a prirodzenej podobe. Obohaťte ním šaláty, polievky a rizota.
môžete mať 28.11
Poznáte pšeničný bulgur? Bulgur sa vyrába zo špeciálnej tradičnej pšenice technológie. Pšenica sa najprv aktivuje vodou a teplom a potom sa nechá čiastočne naklíčené (tým sa v zrne vytvoria enzýmy a zrno sa stane biologicky aktívne), potom vysušené parou a nakoniec nahrubo rozdrvené.
môžete mať 28.11
Pohánka je jemne lúpané zrno prosa. Sú ľahko stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové.Ovos v kuchyni: Ovos pred varením vždy prepláchnite horúcou vodou, aby ste odstránili jeho horkú chuť.
môžete mať 28.11
Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálov, vitamínov skupiny B a jeho vláknina je lepšie a ľahšie stráviteľná.
môžete mať 28.11
Špalda je jedna má podobné zloženie ako klasická špalda. pšenici, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálov, vitamínov skupiny B a jej vláknina je lepšia a ľahšie stráviteľná.
môžete mať 28.11
Špaldové vločky – na raňajky, kašu, müsli alebo Obohatí vaše domáce rožky, žemle, chlieb alebo dalamánky. Vmiešajte ich priamo do cesta alebo nimi posypte povrch pečiva po pri pečení. Zahustia polievku a môžete ich použiť aj na prípravu palaciniek, mäsové guľky alebo plnku.
môžete mať 28.11
Žitné vločky obsahujú veľké množstvo vlákniny. Sú vhodné do cesta na domáci chlieb alebo rožky, obohatiť nimi polievku alebo spestriť müsli či granola. Môžete ich použiť aj na prípravu domácich müsli tyčiniek, skvelých palaciniek, mäsové guľky a náplne do pečenej zeleniny.
môžete mať 28.11
Vypestujte si doma zdravé klíčky rastlín v ekologickej kvalite bez pesticídov. Získate tie najčerstvejšie vitamíny. Suché zrná a semená obsahujú zásobu minerálov, stopových prvkov, bielkovín, vitamínov a enzýmov.Počas klíčenia sa tieto látky aktivujú a ich obsah sa zvyšuje.
môžete mať 28.11
Hovädzí vývar je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodá výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým a zeleninovým pokrmom.
môžete mať 28.11
Zloženie: 100% kukuričná polenta BIO Balenie: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.
môžete mať 28.11
Zloženie: 100% kukuričná polenta BIO Balenie: 4 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 28.11
Jačmeň je menej známa obilnina s vynikajúcimi výživovými vlastnosťami – má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. beta-glukány), ktorá má priaznivý vplyv na trávenie a znižuje hladinu cholesterolu. Má vysoký obsah bielkovín, vitamínov skupiny B a minerálnych látok.
môžete mať 28.11
Klasické krúpy v ekologickej kvalite. Jačmeň má vynikajúce výživové vlastnosti – má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. beta-glukány), ktorá má priaznivý vplyv na trávenie a znižuje hladinu cholesterolu. Má vysoký obsah bielkovín, vitamínov skupiny B a minerálov.
môžete mať 28.11
Vločky sú chutné, rýchlo zaženú hlad a dajú sa pripraviť na stovky rôznych spôsobov. Najrýchlejším spôsobom je zaliať ich teplým alebo studeným mliekom, vodou alebo jogurtom a posypať semienkami, ovocím, škoricou alebo medom.
môžete mať 28.11
Jasmínová ryža je druh dlhozrnnej ryže, ktorá pochádza najmä z Thajska, hoci sa pestuje aj v iných častiach juhovýchodnej Ázie, napríklad vo Vietname a Kambodži.
môžete mať 28.11
Pramati všetkej pšenice… Jednozrnka je najstarším domestikovaným druhom pšenice, ktorú ľudia pestovali už v mladšej dobe kamennej. Nikdy nebola šľachtená, a tak si zachovala svoje zloženie vhodné pre človeka.
môžete mať 28.11