Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
Momentálne nedostupné
Fazuľa mungo je malá zelená fazuľa s výraznou arómou a množstvom živín. Môžete si ich vychutnať v šaláte, polievke alebo ich pridať do mäsových a zeleninových jedál.Najčastejšie sa konzumujú naklíčené. Ako klíčiť? Fazuľu dôkladne prepláchnite a namočte ju na noc do misky.
Momentálne nedostupné
Ovsená kaša je jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu odborníci. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam predstavuje dokonalý zdroj energie a živín.
Momentálne nedostupné
Pohánkové vločky sú skvelou bezlepkovou prísadou do rannej kaše, müsli, müsli, ako aj na mäsové guľky, placky a polevy na polievky. Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole od stredoveku.
Momentálne nedostupné
Pohánka je jemne lúpané zrno prosa. Sú ľahko stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové.Ovos v kuchyni: Ovos pred varením vždy prepláchnite horúcou vodou, aby ste odstránili jeho horkú chuť.
Momentálne nedostupné
Ryža basmati dostala svoj názov podľa príjemnej vône. Basmati znamená v sanskrite „voňavý“. Jeho zrno je krásne štíhle a podlhovasté a pri varení zostáva dokonale voľné. Biela basmati sa mechanicky lúpe a melie, a preto sa vyznačuje čistou bielou farbou.
Momentálne nedostupné
Chlebové múky sú takzvanou zlatou strednou cestou, niečo medzi severom a juhom, medzi čiernou a bielou, teda medzi čím a čím? Mezi hladkou, teda svetlou a celozrnnou múkou.
Momentálne nedostupné
Zelená šošovica – po uvarení pekne drží tvar a bude skvelou prílohou, ktorá dodá iskru vašim rizotám a pilafom. Skúste ju pridať do jedál z „rýchlej panvice“, polievok alebo šalátov. Okrem tradičnej prípravy môžete jeho chuť vylepšiť niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy alebo ovocného octu.
Momentálne nedostupné
Hovädzí vývar je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodá výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým a zeleninovým pokrmom.
Momentálne nedostupné
Vločky sú chutné, rýchlo zaženú hlad a dajú sa pripraviť na stovky rôznych spôsobov. Najrýchlejším spôsobom je zaliať ich teplým alebo studeným mliekom, vodou alebo jogurtom a posypať semienkami, ovocím, škoricou alebo medom.
Momentálne nedostupné
Pšenica jednozrnka je najstarší domestikovaný druh pšenice. Náš organizmus je na trávenie týchto prastarých nešľachtených plodín zvyknutý už mnoho tisíc rokov a dokáže ich dokonale využiť.
Momentálne nedostupné
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
Momentálne nedostupné
Jemná krupica z tvrdej pšenice. Krupica je vhodná na prípravu domácich rezancov a iných cestovín, knedlí a halušiek. Je výborná aj na sladko ako jemná raňajková kaša. Tvrdá pšenica má nižší glykemický index a viac lepku ako bežná pšenica.
Momentálne nedostupné
Zloženie: 100% kukurica BIO Balenie: 4 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Momentálne nedostupné
Kukuričná krupica je vhodná nielen na bezlepkové varenie. Je univerzálny a má príjemnú sladkú chuť. Je vhodná na prípravu kaší, nočkov, na polievky a mäsové guľky. Zloženie: 100% organická kukuričná krupica Balenie: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Momentálne nedostupné
Kuskus – sú to malé guľôčky cestovín. Je celozrnná, takže má vyšší obsah vlákniny.
Momentálne nedostupné
Červená šošovica je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny, takže zasýti a upraví trávenie. Obsahuje tiež väčšie množstvo železa a vitamínu B6. V porovnaní s inými strukovinami je červená šošovica veľmi dobre stráviteľná a môžu ju bezpečne konzumovať tehotné a dojčiace matky a deti.
Momentálne nedostupné
Múka zo žltého hrachu pre najlepšie zeleninové steaky. Múka zo žltého hrachu prináša nové originálne možnosti. Zažeňte nudu a spestrite si jedálniček hráškom tak, ako ste ho ešte nevideli. Máme pre vás vyskúšané a overené recepty.
Momentálne nedostupné
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
Momentálne nedostupné
Pestrá ryža je lahodnou zmesou dlhozrnnej prírodnej ryže, červenej ryže a divokej alebo „indiánskej ryže“. Doprajte si originalitu a dodajte svojmu pokrmu farbu a nevšednosť. Pestrofarebná ryža je skvelá do šalátov, rizota, pilafu a jedál z „rýchlej panvice“.
Momentálne nedostupné
Zloženie: 100% pohánkové vločky v BIO kvalite Balenie: 250 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Momentálne nedostupné
Pšeno je jemne lúpané zrno prosa. Je ľahko stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. Môžu byť pripravené na sladko alebo na slano. Používajú sa do polievok, kaší, palaciniek, nátierok, šalátov a ako príloha k rôznym mäsovým a zeleninovým jedlám.
Momentálne nedostupné
>Pohanka je skvelá plodina a máme ju veľmi radi. Preto pre vás vyrábame rôzne pohankové výrobky. Vo forme pukancov vám pohánka najlepšie chutí v jogurte, v domácej granole alebo ako posýpka na ovocnom šaláte či raňajkovej kaše. Sú prirodzene bezlepkové a radi ich chrumkajú aj deti.
Momentálne nedostupné
Ryžové vločky ponúkajú bezlepkovú verziu obľúbených kaší a dezertov. Sú o niečo tvrdšie ako vločky z iných obilnín, preto ich vopred namočte a potom uvarte. Vznikne tak krásne lepkavá, hustá hmota, ktorú môžete použiť na prípravu lahodných pudingov, kaší, nátierok a ľahkých dezertov.
Momentálne nedostupné