Značka
Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Jiří Babica (1961), protagonista obľúbenej cooking show Babicovej dobroty televízie Nova, prichádza po obrovskom úspechu prvej so svojou ďalšou kuchárskou knihou.
môžete mať 18.11 - 20.11
Môžete jesť, koľko chcete! Môžete jesť na noc!
môžete mať 18.11 - 20.11
Voda je fenomén, vďaka ktorému môže na Zemi existovať život.
môžete mať 18.11 - 20.11
„Tam, kde mi chutí, sa mi tiež páči,“ je zlaté cestovateľské pravidlo Jiřího Babicu.
môžete mať 18.11 - 20.11
Trápi vás únava, zažívacie ťažkosti, poruchy stolice, kožné vyrážky, páchnuci pot, bolesti, obmedzenie pohybu či výkyvy nálad?
môžete mať 18.11 - 20.11
Táto kniha je voľným pokračovaním autorovej úspešnej publikácie Varíme bez soli, avšak je možné ju používať aj samostatne.
môžete mať 18.11 - 20.11
Slávna herečka a obľúbená autorka zmenila vďaka svojmu originálnemu stravovaciemu systému životy tisícom ľudí a jej diéta sa stala pojmom…
môžete mať 18.11 - 20.11
Zo všetkých strán počujete o tom, že nemáte soliť.
môžete mať 18.11 - 20.11
Autor úspešných kuchárok teraz prináša množstvo vianočných receptov a dobrú náladu pod stromček.
môžete mať 18.11 - 20.11
Pokiaľ máte radi sladké, zmení táto kniha váš život.
môžete mať 18.11 - 20.11
Chcete mať zdravé srdce, udržať si normálnu váhu a nezabúdať mená priateľov?
môžete mať 18.11 - 20.11
Nechcete alebo nemôžete soliť? Radi by ste obmedzili slané jedlá vo svojom jedálničku?
môžete mať 18.11 - 20.11
Autor žijúci niekoľko rokov na Sicílii približuje čitateľom to najlepšie, čím si tento stredomorský ostrov získal jeho srdce.
môžete mať 18.11 - 20.11
Skvelá príručka pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o zdravú výživu, rovnako ako o čínsku medicínu.
môžete mať 18.11 - 20.11
Kniha pojednáva o výžive z hľadiska východného myslenia.
môžete mať 18.11 - 20.11
Zázvor je výnimočná liečivá rastlina.
môžete mať 18.11 - 20.11
Päťdielny komplet učebníc určený pre SOU, odbor kuchár-kuchárka aj odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy.
môžete mať 18.11 - 20.11
Autorka si s vysvetľovaním, čo všetko príprava chutnej kávy obnáša, čo je na to potrebné, dala neskutočnú prácu a jej výsledok stojí naozaj za to.
môžete mať 18.11 - 20.11
Baktérie mliečneho kvasenia sú výborným konzervantom a zelenina si vďaka nim uchová množstvo vitamínov a minerálov.
môžete mať 18.11 - 20.11
Začínate žiť bezlepkovo a ste úplne stratení v množstve informácií, ktoré k vám plynú zo všetkých možných strán?
môžete mať 18.11 - 20.11
Údenie je starobylá metóda spracovania potravín, predĺženie ich trvanlivosti a zlepšenie chuti. Šéfkuchár Jeremy Schmid vám krok za krokom vysvetlí nielen ako si urobiť vlastnú udiareň, ale aj ako správne…
môžete mať 18.11 - 20.11
Údenie potravín má dlhú tradíciu.
môžete mať 18.11 - 20.11
Údenie je tradičný a obľúbený postup spracovania mäsa.
môžete mať 18.11 - 20.11
Vegan smoothies – čerstvé nápoje plné energie.
môžete mať 15.11 - 19.11