Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Objavte skutočnú jedinečnosť sicílskeho olivového oleja zo sopečných plodov, ktorý vyrába spoločnosť Oleificio Russo, ktorá je zárukou kvality a tradície. Extra panenský olivový olej Zammara je druh olivového oleja, ktorý sa vyrába na Sicílii v Taliansku. Vyrába sa z olív Nocellara Etnea, odrody olí
môžete mať 23.12 - 27.12
Prvá celkovo vzácna biela hľuzovka (Tuber magnatum Pico) konzervovaná v slanom náleve. Celá vzácna biela hľuzovka pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti bielych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Prvá celkovo vzácna biela hľuzovka (Tuber magnatum Pico) konzervovaná v slanom náleve. Celá vzácna biela hľuzovka pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti bielych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Celá čierna letná hľuzovka je ideálnym produktom pre milovníkov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti hľuzoviek počas 12 mesiacov v roku: jej silnou stránkou je jej prirodzenosť, pretože ide o pravú hľuzovku, ktorá sa skladuje vo vlastnom slanom náleve, bez akýchkoľvek pridaných prísad.
môžete mať 27.12 - 30.12
Filety z ančoviček s černým lanýžem Lahodné filé zo sardelí a hľuzoviek naložené v oleji. Ančovičky s hľuzovkami sú špecialitou s piemontskou príchuťou. Intenzívna vôňa hľuzoviek a výrazná chuť sardel sa dokonale kombinujú na plátku chleba s maslom.
môžete mať 27.12 - 30.12
Parmezánová krém s bielou hľuzovkou a šafranom je vďaka svojej jemnej chuti ideálna na rôzne druhy jedál. Je to jeden z výrobkov, ktoré naši zákazníci najviac oceňujú: oceňujú ho profesionálni kuchári, ako aj nadšenci, ktorí prišli k hľuzovkám po prvýkrát.
môžete mať 27.12 - 30.12
Biela hľuzovka (odborne nazývaná Tuber Borchii Vitt. alebo Tuber albidum Pico) prvej kvality, nakrájaná na plátky a vložená do slaného nálevu. Má zaujímavý vizuálny efekt, vhodný pre nadšencov aj profesionálov, skvelá alternatíva k čerstvej hľuzovke.
môžete mať 27.12 - 30.12
Tento výrobok je svojou chuťou najbližšie k čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, jemnej chuti a organolepticky vhodné najmä na záverečné zdobenie jedál.
môžete mať 27.12 - 30.12
Tento výrobok je svojou chuťou najbližšie k čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, jemnej chuti a organolepticky vhodné najmä na konečnú dekoráciu jedál.
môžete mať 27.12 - 30.12
Tento výrobok je svojou chuťou najbližšie k čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, jemnej chuti a organolepticky vhodné najmä na konečnú dekoráciu jedál.
môžete mať 27.12 - 30.12
Krém s výraznou a špeciálnou chuťou, určený pre náročných klientov. Kombinácia ingrediencií s veľkým potenciálom.
môžete mať 27.12 - 30.12
Vaječné fettuccine s čiernou hľuzovkou vznikli spojením opojnej chuti čiernej hľuzovky s najjemnejšou krupicou z tvrdej pšenice a vajcami. Je to rafinované a veľmi chutné jedlo.
môžete mať 27.12 - 30.12
Vaječné Pappardelle s čiernou hľuzovkou vznikli spojením opojnej chuti čiernej hľuzovky s najjemnejšou krupicou z tvrdej pšenice a vajcami. Je to rafinované a veľmi chutné jedlo.
môžete mať 27.12 - 30.12
Pistáciové pesto Fuoco Dell'Etna je špeciálna zmes ingrediencií, ktoré sú odborne zmiešané a vytvárajú omáčku s bohatou chuťou, na ktorú sa ťažko zabúda. Zručná zmes je navrhnutá výlučne na vytvorenie absolútne dokonalého krému s vyváženou chuťou.
môžete mať 23.12 - 27.12
Biela hľuzovka (odborne známa ako Tuber Borchii Vitt. alebo Tuber albidum Pico, je prvotriedna, celá a konzervovaná v slanom náleve. Tento druh konzervovaných hľuzoviek je určený pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať chuti lahodných bielych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Prvá celkovo kvalitná biela hľuzovka (Tuber magnatum Pico) konzervovaná v slanom náleve. Celá vzácna biela hľuzovka pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti bielych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Biela hľuzovka (odborne známa ako Tuber Borchii Vitt. alebo Tuber albidum Pico alebo v rôznych častiach Talianska ako Marzuolo), prvá kvalita, nakrájaná na plátky a uložená v slanom náleve. Má zaujímavý vizuálny efekt, vhodný pre nadšencov aj profesionálov, skvelá alternatíva k čerstvým hľuzovkám.
môžete mať 27.12 - 30.12
Ide o výrobok, ktorý sa chuťovo najviac približuje čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, majú delikátnu chuť a organolepticky sú vhodné najmä na konečnú dekoráciu pokrmov.
môžete mať 27.12 - 30.12
Jemný krém s výraznou chuťou, zložený z cíceru a bielej hľuzovky. Typická kombinácia talianskych ingrediencií z rôznych regiónov.
môžete mať 27.12 - 30.12
Čierna hľuzovka vzácna starostlivo vybraná a konzervovaná vcelku v slanom náleve. Pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti jemných čiernych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Čierna hľuzovka vzácna starostlivo vybraná a konzervovaná vcelku v slanom náleve. Pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti jemných čiernych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Biela drahocenná hľuzovka mletá a koncentrovaná, zložená iba z drahocennej hľuzovky (Tuber magnatum Pico), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva za čerstvú hľuzovku
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovková pasta z bielej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Morská soľ s bielou hľuzovkou je veľmi jednoduchá prísada. Používa sa na zvýraznenie chuti hľuzoviek v každom pokrme, ktorý si vyžaduje solenie, a je vhodná ako náhrada bežnej soli.
môžete mať 27.12 - 30.12