Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Pravá chuť pistácií rozdrvených s vločkami sicílskej soli. Odporúča sa do grilovaného mäsa, bielych omáčok, predjedál a hlavných jedál. Vhodná aj pre labužníkov.
môžete mať 30.12 - 31.12
Je mierne citrusová s citrónovými tónmi. Odporúča sa používať k bielemu mäsu alebo rybám, na pečenie alebo grilovanie. Mäso posypte soľou pred prípravou alebo na konci varenia. Je tiež ideálna na marinovanie alebo k surovým rybám a zeleninovým predjedlám. Vhodná aj pre labužníkov.
môžete mať 30.12 - 31.12
Macerácia soli s balzamikovým octom, ideálna na grilované alebo varené mäso, šaláty. Vhodná aj pre labužníkov. Odporúča sa pridávať na začiatku varenia alebo pečenia, aby sa uvoľnili všetky vône a chute.
môžete mať 30.12 - 31.12
Vynikajúca sicílska chuť a vôňa, ideálna na dodanie chuti a vône focaccii, čerstvým paradajkovým šalátom, do marinád, na grilované mäso. Vhodný aj pre labužníkov.
môžete mať 30.12 - 31.12
Macerácia soli s vínom Nero D'Avola jej dodáva ovocnú vôňu a jemnú vínnu chuť. Odporúča sa najmä na grilované červené mäso, ako je bravčové, hovädzie a divina. Ideálna na kompozíciu na taniere pre gurmánske vínne rizotá. Vhodné aj pre gurmánov.
môžete mať 30.12 - 31.12
Aromatické rastliny Macara sa pestujú pomocou inovatívnych a udržateľných poľnohospodárskych metód, ktoré obmedzujú mechanické spracovanie na minimum. To podporuje prirodzenú a spontánnu výživu rastlín. Zber a spracovanie sa vykonáva ručne.
môžete mať 30.12 - 31.12
Aromatické rastliny Macara sa pestujú pomocou inovatívnych a udržateľných poľnohospodárskych metód, ktoré obmedzujú mechanické spracovanie na minimum. To podporuje prirodzenú a spontánnu výživu rastlín. Zber a spracovanie sa vykonáva ručne.
môžete mať 30.12 - 31.12
Kombinácia zmesi sicílskych byliniek a vybraných korenín. Tento rad sušeného a dehydrovaného korenia je vytvorený na okamžitú prípravu jedál typických pre stredomorskú kuchyňu. Vďaka starostlivému a šetrnému sušeniu si zmes zachováva svoje aromatické látky.
môžete mať 30.12 - 31.12
Kombinácia zmesi sicílskych byliniek a vybraných korenín. Tento rad sušeného a dehydrovaného korenia je vytvorený na okamžitú prípravu jedál typických pre stredomorskú kuchyňu. Vďaka starostlivému a šetrnému sušeniu si zmes zachováva svoje aromatické látky
môžete mať 30.12 - 31.12
Vynikajúci krém na ochutenie mäsa, najmä hovädzej pečienky, syrov, rýb, grilovanej zeleniny, smotanovej zmrzliny, hranolčekov. Tento výrobok sa vyrába zmiešaním vareného hroznového muštu, modenského balzamikového octu, sirupového cukru a stabilizátorov, kým nedosiahne krémovú konzistenciu.
môžete mať 30.12 - 31.12
Tradičný balzamikový ocot z Modeny DOP (chránené označenie pôvodu) je, tak ako všetky umelecké diela, kombináciou vynaliezavosti, vedomostí a schopnosti vložiť doň svoje srdce. Nie je náhoda, že práve vytvorenie majstrovského diela robí z talianskej Modeny bezkonkurenčné umenie na celom svete.
môžete mať 30.12 - 31.12
Tradičný balzamikový ocot z Modeny DOP (chránené označenie pôvodu) je ako všetky umelecké diela kombináciou vynaliezavosti, vedomostí a schopnosti vložiť doň srdce. Nie je náhoda, že je vytvorený s rovnakým majstrovstvom. Vďaka tomu talianske moderné umenie nenachádza konkurenciu na celom svete.
môžete mať 30.12 - 31.12
Aróma balzamikového octu Modena IGP (chránené zemepisné označenie) pochádza z jeho zrenia v „sudoch“ vyrobených z rôznych druhov dreva. Drevo tak časom výrobok zjemňuje.
môžete mať 30.12 - 31.12
Aróma balzamikového octu Modena IGP (chránené zemepisné označenie) pochádza z jeho zrenia v „sudoch“ vyrobených z rôznych druhov dreva. Drevo tak časom výrobok zjemňuje.
môžete mať 30.12 - 31.12
3 rôzne hustoty na rozmanitejšie použitie na pokrmy Odporúča sa na zeleninu, vaječné a mäsové jedlá, syry. Vhodný najmä do ovocných šalátov a zmrzliny.
môžete mať 30.12 - 31.12
Kantábrijské sardely sú absolútnou gastronomickou dokonalosťou. Sú veľmi chutné a majú ružovkastú farbu, ktorá sa mení na tabakovú.
môžete mať 30.12 - 31.12
Táto nátierka sa vyrába z homárov, kreviet a tresky ulovenej v Severnom mori. Ľahko sa rozotiera a je ideálna na natieranie na chlieb.
môžete mať 30.12 - 31.12
Táto nátierka sa vyrába z lososa a tresky ulovených v Severnom mori. Ľahko sa rozotiera a je ideálna na natieranie na chlieb.
môžete mať 30.12 - 31.12
Nastrúhané ikry z tuniaka, ktoré sa skladujú v nádobe, kde si zachovávajú všetky svoje chute a vlastnosti celého výrobku. Umožňuje rýchlu prípravu predjedál a omáčok. Bottarga z tuniaka je tradičná sardínska (ale aj sicílska) pochúťka.
môžete mať 30.12 - 31.12
Colatura di Alici sa objavuje v mnohých receptoch, ale používa sa najmä ako korenie na špagety a linguine alebo na dochutenie rybích či zeleninových jedál. V prípade cestovín je najlepšie pri varení vynechať soľ a nechať chuť colatura na obohatenie celého pokrmu.
môžete mať 30.12 - 31.12
Atrament zo sépií je atrament, ktorý tieto hlavonožce používajú na obranné účely. Čerstvo získaný sa považuje za produkt s veľkou gastronomickou hodnotou.
môžete mať 30.12 - 31.12
Atrament zo sépií je atrament, ktorý tieto hlavonožce používajú na obranné účely. Čerstvo získaný sa považuje za produkt s veľkou gastronomickou hodnotou.
môžete mať 30.12 - 31.12
Extra panenský olivový olej ochutený chilli. Vyrába sa z olív Nocellara Etnea, odrody olív pochádzajúcej z východnej Sicílie na úpätí sopky Etna a prirodzene ochutenej chilli. Objavte skutočnú jedinečnosť sicílskeho olivového oleja zo sopečných plodov, ktorý vyrába spoločnosť Oleificio Russo, ktorá
môžete mať 27.12 - 30.12
Objavte skutočnú jedinečnosť sicílskeho olivového oleja zo sopečných plodov, ktorý vyrába spoločnosť Oleificio Russo, ktorá je zárukou kvality a tradície. Olivové odrody Nocellara del Belice a Nocellara Etnea, chránené CHZO Sicilia, dodávajú oleju stredne intenzívnu ovocnú chuť a harmonickú rovnováh
môžete mať 27.12 - 30.12